Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Omletas su pievagrybiais tortilijoje

0
16 Min
Lengva

Ingredientai

-
2
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 2 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

2 
Svogūnų
5 
Pievagrybių
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
6 
Kiaušinių
70  ml
Grietinėlės
80  g
Parmezano sūrio
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
2 
Tortilijų paplotėlių

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
613.7 kcal
Angliavandeniai
26.05 g
Riebalai
37.84 g
Baltymai
42.16 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

16 Minučių
Gaminimo eiga
6 Min
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, pievagrybius skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus įberti pusę svogūnų. Kepti, kol suminkštės.
Gaminimo eiga
10 Min
Kiaušinius išplakti su grietinėle, įberti parmezano sūrio, Persilade prieskonių, druskos, pipirų ir permaišyti. Pusę plakinio įpilti į keptuvę ant svogūnų ir ant viršaus dėti pievagrybius. Kepti ant silpnos kaitros. Kol viršus dar skystas, uždėti tortilijos lakštą ir kepti, kol pilnai iškeps. Omletą apversti ir apkepti kitą pusę su tortilija. Išėmus iš keptuvės susukti vyniotinį, kad tortilija liktų viršuje.
Omletas su pievagrybiais tortilijoje

Gaminimo eiga 2

Gaminimo eiga Gaminimo eiga
: Pievagrybių, Alyvuogių aliejaus, Svogūnų

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, pievagrybius skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus įberti pusę svogūnų. Kepti, kol suminkštės.

Omletas su pievagrybiais tortilijoje

Gaminimo eiga 2

Gaminimo eiga Gaminimo eiga Gaminimo eiga
: Tortilijų paplotėlių, Pipirų, Druskos, MAGGI prieskonių Persiladas, Parmezano sūrio, Grietinėlės, Kiaušinių

Kiaušinius išplakti su grietinėle, įberti parmezano sūrio, Persilade prieskonių, druskos, pipirų ir permaišyti. Pusę plakinio įpilti į keptuvę ant svogūnų ir ant viršaus dėti pievagrybius. Kepti ant silpnos kaitros. Kol viršus dar skystas, uždėti tortilijos lakštą ir kepti, kol pilnai iškeps. Omletą apversti ir apkepti kitą pusę su tortilija. Išėmus iš keptuvės susukti vyniotinį, kad tortilija liktų viršuje.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą