Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Tešlą atitirpinkite.
Lapiniams kopūstams pašalinkite kotus, lapus susmulkinkite ir suberkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pamaišydami troškinkite lapus, kol sukris. Tada dubenyje sumaišykite juos su maskarpone, sutrupinta feta, MAGGI prieskoniais ir susmulkintais žalumynais. Įdarą išdalinkite ant tešlos lapelių – dėkite jį ant kairės lapelio pusės, o dešinę užlenkite ant viršaus. Kraštus užspauskite pirštu ar šakute. Viršuje padarykite po įpjovą garams išeiti.
Aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 180-200°C orkaitę. Kepkite, kol tešla išsipūs ir ims rusvėti. Ragaukite su arbata ar sultiniu.