Teriyaki lašiša yra puiki vakarienės ar pietų idėja sau, šeimai ar draugams. Patiekalas išsiskiria subalansuotu sultingos lašišos, gaivaus, subtilaus šparagų skonio ir teriyaki padažo deriniu.
Ingredientai
3
Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Nuplaukite ir nupjaukite šparagų stiebelių galus. Šparagus supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabalėliais. Lašišos filė nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalais.
2 veiksmas
1
Min
Įkaitintoje keptuvėje arba wok keptuvėje paskrudinkite sezamo sėklas. Tada supilkite į dubenį.
3 veiksmas
5
Min
Paruoškite ryžius pagal instrukcijas ant pakuotės.
4 veiksmas
6
Min
Įkaitinkite sezamo aliejų. Lašišos gabalėlius trumpai apkepkite ir po kurio laiko išimkite iš keptuvės. Į tą pačią keptuvę suberkite šparagus ir kepkite apie 3 minutes. Įdėkite Maggi Japoniškos Teriyaki vištienos pastos ir toliau kepkite apie 3 minutes.
5 veiksmas
2
Min
Sudėkite lašišą, švelniai išmaišykite ir vėl trumpai pakaitinkite. Patiekalą apibarstykite sezamo sėklomis ir patiekite su ryžiais.