Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Svogūną supjaustome plonais pusžiedžiais, o pomidoriukus perpjauname per pusę. Menkės filė supjaustome 3 cm pločio juostelėmis ir apvoliojame miltų, druskos bei pipirų mišinyje.
Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus, įdedame ančiuvių filė ir pakepiname, kol ančiuviai sutrupės. Sudedame supjaustytus pomidoriukus ir maišant pakepiname 2-3 minutes ant vidutinės ugnies. Sudedame svogūną ir dar maišant pakepiname kelias minutes, kol išgaruos skystis. Tada sudedame menkės juosteles, išmaišome ir trumpai pakepiname. Supilame pomidorų tyrę, įberiame Maggi Persilade prieskonių. Išmaišome ir patroškiname 2-3 minutes. Supjaustome alyvuoges ir pabarstome ant patiekalo.