Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.
Paruošimas
5
Min
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.
Troškinimas
10
Min
Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.
Troškinimas
30
Min
Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės.
Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.
Gaminimas
4
:
Miltų, Triušienos, Alyvuogių aliejaus
Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.
Paruošimas
4
:
Sauso baltojo vyno, Raudonojo svogūno
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.
Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.
Troškinimas
4
:
Žalių alyvuogių be kauliukų, Kaparėlių, Baltojo vyno acto
Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės.
Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.