Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Troškinta triušiena

Troškinta triušiena

(0)
60 Min
Tarpinis
Pirkti
Troškinta triušiena jūsų šventiniam stalui!
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Šaukštas
Kaparėlių
10  g
MAGGI BIO daržovių sultinio
1 
Raudonojo svogūno
300  g
Žalių alyvuogių be kauliukų
1  Šiek tiek
Šviežio rozmarino
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
1  Stiklinė
Miltų
200  ml
Sauso baltojo vyno
800  g
Triušienos
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
37.6 g
Energija
689.7 kcal
Riebalai
25 g
Baltymai
66 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

60 Minučių
  • Gaminimas

    15 Min
    Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.
  • Paruošimas

    5 Min
    Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.
  • Troškinimas

    10 Min
    Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.
  • Troškinimas

    30 Min
    Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės. Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.
Troškinta triušiena

Gaminimas 4

Gaminimas
: Miltų, Triušienos, Alyvuogių aliejaus

Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kiekvieną mėsos gabaliuką apvolioję miltuose gerai apkepiname iš visų pusių.

Troškinta triušiena

Paruošimas 4

Paruošimas
: Sauso baltojo vyno, Raudonojo svogūno

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame ant apkeptos triušienos keptuvėje, iš karto pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti.

Troškinta triušiena

Troškinimas 4

Troškinimas
: MAGGI BIO daržovių sultinio, Šviežio rozmarino šakelės, Druskos, Pipirų

Vieną Maggi kubelį ištirpiname 500 ml vandens, pagardiname druska, pipirais, smulkintais rozmarinais ir taip troškiname ant nedidelės kaitros 10 minučių.

Troškinta triušiena

Troškinimas 4

Troškinimas
: Žalių alyvuogių be kauliukų, Kaparėlių, obuolių arba baltojo vyno acto

Sudedame perpus supjaustytas alyvuoges, kaparėlius, ir keptuvę ne iki galo uždengę troškiname dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilame vyno acto, kuris suteikia labai malonios rūgštelės. Baltąjį vyno actą galite pakeisti balzaminiu actu, rinkitės brandintą, suteiks dar ypatingesnio skonio – šlakstyti iš karto baigus kepti.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
12 + 4 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daug baltymų
  • Italų
  • Kalėdų patiekalai
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Sultinyje troškinta triušiena

    Sultinyje troškinta triušiena

    110 Min Tarpinis
  • Troškinta vištienos šlaunelių mėsa

    Troškinta vištienos šlaunelių mėsa

    76 Min Lengva
  • Troškinta menkė

    Troškinta menkė

    30 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos