Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Vegetariški virtinukai

Vegetariški virtinukai

(0)
80 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
360  g
Kvietinių miltų
250  ml
Vandens
1  Šaukštas
Sviesto
2  g
Druskos
50  g
Morkų
50  g
Žalių porų
1  g
Šviežių petražolių
70  g
Svogūnų
1 
Česnako skiltelės
2  g
Mairūno
450  g
Pievagrybių
20  g
Sojų padažo
2  g
Druskos
1  g
Pipirų
300  g
Lęšių
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
457.54 kcal
Angliavandeniai
90.57 g
Riebalai
5.96 g
Baltymai
22.12 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

80 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    30 Min
    Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.
  • Įdaro paruošimas

    30 Min
    Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.
  • Virtinukų paruošimas

    15 Min
    Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.
  • Virtinukų gaminimas

    5 Min
    Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.
Vegetariški virtinukai

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Kvietinių miltų, Sviesto, Vandens

Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.

Vegetariški virtinukai

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Morkų, Žalių porų, Šviežių petražolių, Svogūnų, Česnako skiltelės, Mairūno, Pievagrybių, Sojų padažo, Pipirų, Lęšių, Druskos

Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų paruošimas 4

Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas

Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų gaminimas 4

Virtinukų gaminimas

Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Vegetariški

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Cukinijų salotos

    Cukinijų salotos

    40 Min Lengva
  • Tortilija su kiauliena

    Tortilija su kiauliena

    40 Min Lengva
  • Vištienos pyragas su tešlos kepure

    Vištienos pyragas su tešlos kepure

    140 Min Tarpinis
  • Tiršta moliūgų sriuba su vištiena

    Tiršta moliūgų sriuba su vištiena

    46 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET