Vegetariški virtinukai
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Tešlos paruošimas
30 MinĮdaro paruošimas
30 MinVirtinukų paruošimas
15 MinVirtinukų gaminimas
5 MinTešlos paruošimas 4
Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.
Įdaro paruošimas 4
Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.
Virtinukų paruošimas 4
Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.
Virtinukų gaminimas 4
Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0