Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetariški virtinukai

0
80 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

360  g
Kvietinių miltų
250  ml
Vandens
1  Šaukštas
Sviesto
2  g
Druskos
50  g
Morkų
50  g
Žalių porų
1  g
Šviežių petražolių
70  g
Svogūnų
1 
Česnako skiltelės
2  g
Mairūno
450  g
Pievagrybių
20  g
Sojų padažo
2  g
Druskos
1  g
Pipirų
300  g
Lęšių

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
457.54 kcal
Angliavandeniai
90.57 g
Baltymas
22.12 g
Riebalai
5.96 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

80 Minučių
Tešlos paruošimas
30 Min
Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.
Įdaro paruošimas
30 Min
Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.
Virtinukų paruošimas
15 Min
Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.
Virtinukų gaminimas
5 Min
Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.
Vegetariški virtinukai

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Kvietinių miltų, Vandens, Sviesto

Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.

Vegetariški virtinukai

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Morkų, Žalių porų, Šviežių petražolių, Svogūnų, Česnako skiltelės, Mairūno, Pievagrybių, Sojų padažo, Druskos, Pipirų, Lęšių

Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų paruošimas 4

Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas Virtinukų paruošimas

Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.

Vegetariški virtinukai

Virtinukų gaminimas 4

Virtinukų gaminimas

Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą