Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu
90
Min
Tarpinis
4
Antienos krūtinėlės
2
Šaukštai
Aliejaus
8
Lakštai
Kininiško kopūsto (pak-choi)
300
ml
Grietinėlės
2
Šaukštai
Sviesto
1
Šiek tiek
Šviežių petražolių
1
Šaukštas
1
a.š
Druskos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
428.66 kcal
Angliavandeniai
6.51 g
Baltymas
44.89 g
Riebalai
24.46 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
90 Minučių
Kepimas
5 Min
Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.
Troškinimas
60 Min
Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.
Kopūstų ruošimas
15 Min
Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.
Komentarai 0