Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu

0
90 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Antienos krūtinėlės
2  Šaukštai
Aliejaus
8  Lakštai
Kininiško kopūsto (pak-choi)
300  ml
Grietinėlės
2  Šaukštai
Sviesto
1  Šiek tiek
Šviežių petražolių
1  a.š
Druskos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
428.66 kcal
Angliavandeniai
6.51 g
Baltymas
44.89 g
Riebalai
24.46 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

90 Minučių
Kepimas
5 Min
Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.
Troškinimas
60 Min
Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.
Kopūstų ruošimas
15 Min
Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.
Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu

Kepimas 3

Kepimas

Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.

Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu

Troškinimas 3

Troškinimas

Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.

Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu

Kopūstų ruošimas 3

Kopūstų ruošimas

Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą