Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Falafeliai su saldžiąja bulve

0
80 Min
Lengva

Ingredientai

-
6 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1 
Saldžiųjų bulvių
3 Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
2 g
Svogūno
2 
Česnako skiltelių
1 a.š
Malto kumino
700 g
Konservuotų avinžirnių
0.5 a.š
Maltos saldžiosos paprikos
2 
Kiaušinių
120 g
Maltų džiūvėsėlių
1 Šaukštas
Miltų
300 ml
Aliejaus

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
890.87 kcal
Angliavandeniai
67.31 g
Baltymas
15.44 g
Riebalai
63.09 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

80 Minučių
Saldžiųjų bulvių paruošimas
35 Min
Saldžiąją bulvę nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite 220 °C orkaitėje, kol bus minkšta, maždaug 35 min. Atvėsintą nulupkite.
Falafelių paruošimas
20 Min
Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais, kuminais. Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu, suberkite į dubenį, įdėkite saldžiąją bulvę, svogūnus ir česnaką, saldžiąją papriką, kiaušinius ir sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite džiūvėsėlius, krakmolą, druskos.
Falafelių kepimas
25 Min
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite paruoštos masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant vidutinės kaitros, kol apskrus. Masė nelips prie delnų, jeigu juos pabarstysite miltais. Į puodą galite įmesti keletą šalavijo lapelių. Į keptuvę supilkite MAGGI padažą, sudėkite į jį falafelius ir 3 min. pakaitinkite. Patiekdami užberkite žalumynų.
Falafeliai su saldžiąja bulve

Saldžiųjų bulvių paruošimas 3

Saldžiųjų bulvių paruošimas Saldžiųjų bulvių paruošimas

Saldžiąją bulvę nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite 220 °C orkaitėje, kol bus minkšta, maždaug 35 min. Atvėsintą nulupkite.

Falafeliai su saldžiąja bulve

Falafelių paruošimas 3

Falafelių paruošimas Falafelių paruošimas

Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais, kuminais. Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu, suberkite į dubenį, įdėkite saldžiąją bulvę, svogūnus ir česnaką, saldžiąją papriką, kiaušinius ir sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite džiūvėsėlius, krakmolą, druskos.

Falafeliai su saldžiąja bulve

Falafelių kepimas 3

Falafelių kepimas Falafelių kepimas

Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite paruoštos masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant vidutinės kaitros, kol apskrus. Masė nelips prie delnų, jeigu juos pabarstysite miltais. Į puodą galite įmesti keletą šalavijo lapelių. Į keptuvę supilkite MAGGI padažą, sudėkite į jį falafelius ir 3 min. pakaitinkite. Patiekdami užberkite žalumynų.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą