Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jautienos troškinys su paprikomis

0
150 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
6 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1500 g
Jautienos filė
5 Šaukštai
Miltų
100 g
Sviesto
1 a.š
Pipirų
2 
Lauro lapų
670 g
Keptų paprikų marinate
350 g
Smulkaus kuskuso kruopų
450 ml
Vandens
1 a.š
Druskos
2 Šaukštai
Aliejaus

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
997.45 kcal
Angliavandeniai
71.56 g
Baltymas
95.34 g
Riebalai
36.78 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

150 Minučių
Mėsos paruošimas
90 Min
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm gabaliukais, pavoliokite juos miltuose ir didelėje keptuvėje kepkite ant smarkios kaitros įkaitintame aliejuje bei svieste maždaug po 3 min. kiekvieną pusę, kad mėsa lengvai imtų skrusti. Tada perkelkite mėsą į puodą, užpilkite 400 ml vandens, sudėkite prieskonius, užvirkite ir troškinkite ant nesmarkios kaitros 1,2 val. Jei skysčio puode per mažai, įpilkite dar šiek tiek vandens
Garnyro paruošimas
60 Min
Tada susmulkinkite paprikas, sudėkite į puodą prie mėsos ir troškinkite dar maždaug 40 min. Kuskusui puode užvirkite vandenį, įberkite druską ir įdėkite sviestą. Karštį išjunkite, į puodą supilkite kruopas ir uždenkite dangtį. Kai kruopos po 10-15 min. išbrinks, patiekite jas su paruoštu troškiniu.
Jautienos troškinys su paprikomis

Mėsos paruošimas 2

Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas
: Jautienos filė, Miltų, Sviesto

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm gabaliukais, pavoliokite juos miltuose ir didelėje keptuvėje kepkite ant smarkios kaitros įkaitintame aliejuje bei svieste maždaug po 3 min. kiekvieną pusę, kad mėsa lengvai imtų skrusti. Tada perkelkite mėsą į puodą, užpilkite 400 ml vandens, sudėkite prieskonius, užvirkite ir troškinkite ant nesmarkios kaitros 1,2 val. Jei skysčio puode per mažai, įpilkite dar šiek tiek vandens

Jautienos troškinys su paprikomis

Garnyro paruošimas 2

Garnyro paruošimas Garnyro paruošimas

Tada susmulkinkite paprikas, sudėkite į puodą prie mėsos ir troškinkite dar maždaug 40 min. Kuskusui puode užvirkite vandenį, įberkite druską ir įdėkite sviestą. Karštį išjunkite, į puodą supilkite kruopas ir uždenkite dangtį. Kai kruopos po 10-15 min. išbrinks, patiekite jas su paruoštu troškiniu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą