Jautienos troškinys su paprikomis
150
Min
Tarpinis
1500
g
Jautienos filė
5
Šaukštai
Miltų
100
g
Sviesto
1
a.š
Pipirų
2
Lauro lapų
670
g
Keptų paprikų marinate
350
g
Smulkaus kuskuso kruopų
450
ml
Vandens
1
a.š
Druskos
1
Šaukštas
2
Šaukštai
Aliejaus
.
Rodyti maistines vertes
Energija
997.45 kcal
Angliavandeniai
71.56 g
Baltymas
95.34 g
Riebalai
36.78 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
150 Minučių
Mėsos paruošimas
90 Min
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm gabaliukais, pavoliokite juos miltuose ir didelėje keptuvėje kepkite ant smarkios kaitros įkaitintame aliejuje bei svieste maždaug po 3 min. kiekvieną pusę, kad mėsa lengvai imtų skrusti. Tada perkelkite mėsą į puodą, užpilkite 400 ml vandens, sudėkite prieskonius, užvirkite ir troškinkite ant nesmarkios kaitros 1,2 val. Jei skysčio puode per mažai, įpilkite dar šiek tiek vandens
Garnyro paruošimas
60 Min
Tada susmulkinkite paprikas, sudėkite į puodą prie mėsos ir troškinkite dar maždaug 40 min.
Kuskusui puode užvirkite vandenį, įberkite druską ir įdėkite sviestą. Karštį išjunkite, į puodą supilkite kruopas ir uždenkite dangtį. Kai kruopos po 10-15 min. išbrinks, patiekite jas su paruoštu troškiniu.
Komentarai 0