Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Naminė pica su kriliais

Naminė pica su kriliais

(0)
130 Min
Lengva
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

1 Porcija

Šis patiekalas buvo optimizuotas 1 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Kvietinių miltų
400  ml
Šilto vandens
15  g
Šviežių mielių
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
7  Šaukštai
MAGGI itališko stiliaus padažo
3 
Mocarelos sūrio
100  g
Žaliųjų alyvuogių
100  g
Juodųjų alyvuogių
0.5 
Raudonojo svogūno
100  g
Kaparėlių
125  g
Konservuotų krilių
1 
Citrinos
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
476.2 g
Energija
3259.2 kcal
Riebalai
100.1 g
Baltymai
151.7 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

130 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    80 Min
    Mieles ištirpinti šiltame vandenyje su aliejumi. Iš miltų ant darbastalio ar į didelį indą suberti kauburėlį ir jame suformuoti duobutę, į kurią palaipsniui ir iš lėto pilti vandenį bei po truputį minkyti tešlą. Vandens kiekis priklauso nuo miltų ir nuo patalpoje esančios drėgmės. Minkyti iki minkštos vientisos masės. Iš tešlos suformuoti kamuoliuką lygiu paviršiumi, įdėti į miltais pabarstytą indą, uždengti maistine plėvele, kad nekvėpuotų,Tešlą galima pasigaminti ir iš vakaro ir brandinti šaldytuve. Tokiu atveju reikia pamažinti mielių kiekį iki 4 g. ir palikti šiltai, kad iškiltų (22°C temperatūroje kyla apie 2 val.).
  • Picos pado kepimas

    20 Min
    Delnus ištepti aliejumi ir iškilusią tešlą pirštų pagalba paskleisti orkaitės skardoje. Jei norite storapadės picos, palikite skardoje išformuotą tešlą, kad dar kartą iškiltų.
  • Picos paruošimas

    10 Min
    Picos padą aptepti MAGGI itališku pomidorų padažu ir išdėlioti pjaustytą ar plėšytą moceralos sūrį. Tuomet dėti konservuotus krilius, alyvuoges, kaparėlius, griežinėliais pjaustytus svogūnus ir apšlakstyti citrinos sultimis.
  • Picos kepimas

    20 Min
    Kepti iki 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių konvekciniu režimu. Jei orkaitėje yra picos kepimo funkcija, rinkitės ją, rezultatas bus dar geresnis.
Naminė pica su kriliais

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas
: Šilto vandens, Kvietinių miltų, Šviežių mielių, Alyvuogių aliejaus

Mieles ištirpinti šiltame vandenyje su aliejumi. Iš miltų ant darbastalio ar į didelį indą suberti kauburėlį ir jame suformuoti duobutę, į kurią palaipsniui ir iš lėto pilti vandenį bei po truputį minkyti tešlą. Vandens kiekis priklauso nuo miltų ir nuo patalpoje esančios drėgmės. Minkyti iki minkštos vientisos masės. Iš tešlos suformuoti kamuoliuką lygiu paviršiumi, įdėti į miltais pabarstytą indą, uždengti maistine plėvele, kad nekvėpuotų,Tešlą galima pasigaminti ir iš vakaro ir brandinti šaldytuve. Tokiu atveju reikia pamažinti mielių kiekį iki 4 g. ir palikti šiltai, kad iškiltų (22°C temperatūroje kyla apie 2 val.).

Naminė pica su kriliais

Picos pado kepimas 4

Picos pado kepimas Picos pado kepimas
: Alyvuogių aliejaus

Delnus ištepti aliejumi ir iškilusią tešlą pirštų pagalba paskleisti orkaitės skardoje. Jei norite storapadės picos, palikite skardoje išformuotą tešlą, kad dar kartą iškiltų.

Naminė pica su kriliais

Picos paruošimas 4

Picos paruošimas Picos paruošimas
: Itališko stiliaus padažo, Mocarelos sūrio, Žaliųjų alyvuogių, Konservuotų krilių, Juodūjų alyvuogių, Raudonojo svogūno, Kaparėlių, Citrinos

Picos padą aptepti MAGGI itališku pomidorų padažu ir išdėlioti pjaustytą ar plėšytą moceralos sūrį. Tuomet dėti konservuotus krilius, alyvuoges, kaparėlius, griežinėliais pjaustytus svogūnus ir apšlakstyti citrinos sultimis.

Naminė pica su kriliais

Picos kepimas 4

Picos kepimas

Kepti iki 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių konvekciniu režimu. Jei orkaitėje yra picos kepimo funkcija, rinkitės ją, rezultatas bus dar geresnis.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Italų
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Picos
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Su žuvimi
  • Vakarienė
  • Žuvis

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Picos receptas: naminė pica ant grotelių

    Picos receptas: naminė pica ant grotelių

    131 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos