Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vištienos ir moliūgų šašlykai

0
80 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

400  g
Moliūgo
600  g
Vištienos krūtinėlės
2  Šaukštai
Aliejaus
1  Galva
Radicchio salotų
1  Puodelis
Burokėlių lapų
1  a.š
Druskos
1  Puodelis
Slyvinių pomidorų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
243.23 kcal
Angliavandeniai
15.96 g
Baltymas
28.41 g
Riebalai
8.16 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

80 Minučių
Pasiruošimas
60 Min
Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.
Kepimas
10 Min
Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.
Garnyro paruošimas
10 Min
Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.
Vištienos ir moliūgų šašlykai

Pasiruošimas 3

Pasiruošimas Pasiruošimas Pasiruošimas Pasiruošimas

Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.

Vištienos ir moliūgų šašlykai

Kepimas 3

Kepimas Kepimas

Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.

Vištienos ir moliūgų šašlykai

Garnyro paruošimas 3

Garnyro paruošimas Garnyro paruošimas Garnyro paruošimas

Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą