Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Lazanija

Lazanija

(0)
100 Min
Lengva
Buy Now
The author of the recipe is : Winiary.pl
Buy Now

Ingredientai

8 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Mocarelos sūrio
2  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
70  g
Svogūnų
800  g
Maltos jautienos
2  Šaukštai
Aliejaus
500  g
Lazanijos lakštų
500  g
Itališko stiliaus padažo
200  g
Tarkuoto sūrio
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
51.8 g
Energija
633.8 kcal
Riebalai
28.3 g
Baltymai
38.5 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

100 Minučių
  • Mėsos paruošimas

    40 Min
    Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.
  • Lazanijos paruošimas

    15 Min
    Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant. Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.
  • Lazanijos kepimas

    45 Min
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
3 + 12 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovės
  • Daug baltymų
  • Jautiena
  • Makaronai
  • Makaronai / makaronai
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Sūris
  • Vakarienė

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

    Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

    70 Min Lengva
  • Lazanija su cukinija ir sūriu

    Lazanija su cukinija ir sūriu

    80 Min Tarpinis

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos