Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.
Lazanijos paruošimas
15
Min
Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant. Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.
Lazanijos kepimas
45
Min
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.
Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant. Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.
Lazanijos kepimas
3
:
Lazanijos lakštų
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0