Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pyragėliai su mėsos įdaru

(0)
45 Min
Lengva

Ingredientai

-
8 Vienetai
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

500  g
Maltos jautienos
1 
Svogūno
80  ml
Baltojo vyno
2  a.š
Balzaminio acto
500  g
Šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
1 
Kiaušinio
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
2  a.š
Alyvuogių aliejaus

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
414.01 kcal
Angliavandeniai
28.18 g
Baltymai
17.14 g
Riebalai
23.1 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

45 Minučių
Mėsos įdaro paruošimas
15 Min
Svogūną supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi, suminkštėjus užpilti šiek tiek vyno. Vėliau į keptuvę sudėti maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto, supilti pomidorų padažą ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tešlos paruošimas
5 Min
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepimas
25 Min
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
Pyragėliai su mėsos įdaru

Mėsos įdaro paruošimas 3

Mėsos įdaro paruošimas Mėsos įdaro paruošimas
: Maltos jautienos, Svogūno, Baltojo vyno, Balzaminio acto, MAGGI itališko stiliaus padažo, Druskos, Pipirų, Alyvuogių aliejaus

Svogūną supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi, suminkštėjus užpilti šiek tiek vyno. Vėliau į keptuvę sudėti maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto, supilti pomidorų padažą ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.

Pyragėliai su mėsos įdaru

Tešlos paruošimas 3

Tešlos paruošimas
: Šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos, Kiaušinio

Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.

Pyragėliai su mėsos įdaru

Kepimas 3

Kepimas

Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą