Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vištienos šašlykai su marinuotais svogūnais

0
390 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Vištienos krūtinėlės
4  Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
3 
Raudonojo svogūno
100  ml
Obuolių acto
50  ml
Šilto vandens
4  a.š
Cukraus
1  Šaukštas
Druskos
1  Žiupsnelis
Žirnelių daigų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
894.25 kcal
Angliavandeniai
34.25 g
Baltymas
10.09 g
Riebalai
31.54 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

390 Minučių
Svogūnų paruošimas
180 Min
Svogūnų marinatui dubenyje sumaišykite cukrų, druska, actą ir vandenį. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į marinatą. Palikite marinuotis, 2-3 val., o dar geriau – pamarinuokite juos iš vakaro ir per naktį palikite šaldytuve.
Mėsos paruošimas
180 Min
Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius. Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir palikite šaldytuve marinuotis 1-3 val.
Kepimas
30 Min
Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva. Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais, keptomis bulvėmis. Šašlykus skanu pagardinti MAGGI česnakiniu arba klasikiniu kečupu.
Vištienos šašlykai su marinuotais svogūnais

Svogūnų paruošimas 3

Svogūnų paruošimas Svogūnų paruošimas Svogūnų paruošimas

Svogūnų marinatui dubenyje sumaišykite cukrų, druska, actą ir vandenį. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į marinatą. Palikite marinuotis, 2-3 val., o dar geriau – pamarinuokite juos iš vakaro ir per naktį palikite šaldytuve.

Vištienos šašlykai su marinuotais svogūnais

Mėsos paruošimas 3

Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas

Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius. Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir palikite šaldytuve marinuotis 1-3 val.

Vištienos šašlykai su marinuotais svogūnais

Kepimas 3

Kepimas

Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva. Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais, keptomis bulvėmis. Šašlykus skanu pagardinti MAGGI česnakiniu arba klasikiniu kečupu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą