Lazanija
100
Min
Lengva
200
g
Mocarelos sūrio
2
a.š
Druskos
1
a.š
Pipirų
70
g
Svogūnų
800
g
Maltos jautienos
2
Šaukštai
Aliejaus
500
g
Lazanijos lakštų
200
g
Tarkuoto sūrio
.
Rodyti maistines vertes
Energija
633.82 kcal
Angliavandeniai
51.76 g
Baltymas
38.48 g
Riebalai
28.25 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
100 Minučių
Mėsos paruošimas
40 Min
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.
Lazanijos paruošimas
15 Min
Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant.
Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.
Lazanijos kepimas
45 Min
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.
Komentarai 0