Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lazanija

0
100 Min
Lengva

Ingredientai

-
8 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

200 g
Mocarelos sūrio
2 a.š
Druskos
1 a.š
Pipirų
70 g
Svogūnų
800 g
Maltos jautienos
2 Šaukštai
Aliejaus
500 g
Lazanijos lakštų
200 g
Tarkuoto sūrio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Riebalai
28.25 g
Energija
633.82 kcal
Angliavandeniai
51.76 g
Baltymas
38.48 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

100 Minučių
Mėsos paruošimas
40 Min
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.
Lazanijos paruošimas
15 Min
Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant. Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.
Lazanijos kepimas
45 Min
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.
Lazanija

Mėsos paruošimas 3

Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas Mėsos paruošimas
: Druskos, Pipirų, Svogūnų, Maltos jautienos, Aliejaus

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Į tą pačią keptuvę suberkite faršą ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, nuolat maišydami. Kai mėsa apkeps ir apskrus, užpilkite ją itališku pomidorų padažu ir troškinkite 10–15 minučių.

Lazanija

Lazanijos paruošimas 3

Lazanijos paruošimas
: Mocarelos sūrio, Svogūnų, Maltos jautienos, Lazanijos lakštų, MAGGI itališko stiliaus padažo, Tarkuoto sūrio

Į karščiui atsaparų indą sluoksniais sudėkite iškepusią mėsą su padažu, mocarelą ir tarkuotą sūrį. Padažo nepagailėkite, jis turėtų apsmepti lazanijos lakštus, o sūris suminkštėti kepant. Galima pasigaminti ir baltąjį padažą sodresniam lazanijos skoniui pasiekti.

Lazanija

Lazanijos kepimas 3

Lazanijos kepimas
: Lazanijos lakštų

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C, įdėkite į ją paruoštą lazanijos indą ir kepkite apie 45 minutes.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą