Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulvių kotletai su pievagrybių padažu

0
85 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
24 Vienetai
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 24 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

1  kg
Bulvių
2 
Morkų
2 
Kiaušinių
5  Šaukštai
Maltų džiūvėsėlių
10  Šaukštai
Aliejaus
1 
Svogūno
500  g
Pievagrybių
80  g
Sviesto
300  ml
Grietinėlės
2 
Šviežio čiobrelio
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
152.33 kcal
Angliavandeniai
12 g
Baltymas
2.95 g
Riebalai
10.66 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

85 Minučių
Kotletų gaminimas
50 Min
Bulves ir morkas išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sugrūskite iki rupios košės. Į šią masę įmaišykite 1 kiaušinį ir MAGGI prieskonius. Delnais iš jos formuokite nedidelius kotletukus, kiekvieną jų suvilgykite kiaušinio plakinyje, pavoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant folijos skardoje. Kiekvieną kotletuką apipurkškite aliejumi ir pašaukite skardą į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 25-30 min.
Padažo gaminimas
35 Min
Padažui svogūną susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Kai ims skrusti, išgriebkite į lėkštę. Į keptuvėje likusį aliejų sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Kepkite 15-20 min., įdėkite sviestą, užberkite čiobrelius, druskos, pipirų, galiausiai įmaišykite grietinėlę. Iškeptus kotletukus ragaukite su šiuo padažu.
Bulvių kotletai su pievagrybių padažu

Kotletų gaminimas 2

Kotletų gaminimas Kotletų gaminimas Kotletų gaminimas

Bulves ir morkas išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sugrūskite iki rupios košės. Į šią masę įmaišykite 1 kiaušinį ir MAGGI prieskonius. Delnais iš jos formuokite nedidelius kotletukus, kiekvieną jų suvilgykite kiaušinio plakinyje, pavoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant folijos skardoje. Kiekvieną kotletuką apipurkškite aliejumi ir pašaukite skardą į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 25-30 min.

Bulvių kotletai su pievagrybių padažu

Padažo gaminimas 2

Padažo gaminimas

Padažui svogūną susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Kai ims skrusti, išgriebkite į lėkštę. Į keptuvėje likusį aliejų sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Kepkite 15-20 min., įdėkite sviestą, užberkite čiobrelius, druskos, pipirų, galiausiai įmaišykite grietinėlę. Iškeptus kotletukus ragaukite su šiuo padažu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą